Partisekreterare

På Sverigedemokraternas Riksårsmöte den 8 maj 2004 valdes jag in i partistyrelsen för SD. Vid styrelsens konstituerande möte dagen därpå utsågs jag till partisekreterare. Detta innebär att jag nu fått ett uppdrag som måste ges prioritet, framför allt annat som jag sysslar med.

Målet blir närmast att bidraga till att Sverigedemokraterna lyckas bra i EU-valet den 13 juni och att partiet vid riksdagsvalet 2006 får en bra bit över 4% av rösterna. Sverige behöver åtminstone ett parti i riksdagen som försöker värna svenska intressen!

För att Sverigedemokraterna ska kunna ta sig in i riksdagen måste partiet bli något mycket mer än vad det än så länge är. De sju riksdagspartierna tillsammans med rikstäckande massmedia kommer i det längsta att fortsätta blockaden mot SD. För att förmå bryta denna blockad krävs ett massivt "fotarbete".

SD behöver alltså fler medlemmar och aktivister, fler lokalgrupper. Partiet måste bli en verklig folkrörelse, som kan nå ut till varje hushåll, gång på gång, med politiskt informationsmaterial.

Min maning till dig som läser detta blir därför, om du inte redan är medlem i Sverigedemokraterna: gå med, du också!

Skulle du få problem att nå kontakt med SD lokalt, hör av dig direkt till mig: janmilld@telia.com

 


 Se vidare:

Partimedlem

SD-tal 1

SD-tal 2


  Blågula FRÅGOR, huvudsidan