År 2004, januari

 

Asylmissbruk

I Sunne i Värmland våldtogs en 30-årig kvinna natten till den 26 juli 2001. Tre veckor senare utsattes en 16-årig flicka i Arvika för ett våldtäktsförsök. Den 3 oktober fälldes en 18-årig afghan för detta - han kunde bindas till båda dåden genom DNA och vittnesmål. Mannen dömdes till fängelse i ett år och åtta månader, men slapp utvisning.

Efter att han varit på fri fot i några månader misstänks samme man för en ny brutal överfallsvåldtäkt på en 16-årig flicka i Arvika den 13 december 2003. Han sitter nu återigen häktad.


Finspång i Östergötland blev hösten 2003 till en följetång och rysare i media, som gjorde många kvinnor i området rädda att vistas utomhus efter att det blivit mörkt.

Ur SvD den 15/10 -03:

"Samma gärningsman ligger bakom samtliga fyra överfallsvåldtäkter som skett i Finspång de senaste veckorna. Polisen fick i förra veckan svar på analyser av DNA-spår från två av de fyra övergreppen. På onsdagen kom svaret från en tredje våldtäkt. Samtliga svar visar att övergreppen utförts av samma gärningsman..."

Mannen greps och åtalades, men massmedia teg "taktfullt" om att han var utlänning. Närmare bestämt var det en asylsökande från Serbien som två gånger fått avslag på sin ansökan om asyl, men ändå kunnat dröja sig kvar i vårt land.


I Traryd i Småland blev en lantbrukare den 21 juli 2003 mördad på ett fasansfullt sätt.

Ur SvD den 29/7 -03 :

"Tre män häktades på tisdagen i Växjö misstänkta för rånmordet på en 55-årig lantbrukare i närheten av Traryd i södra Småland...

Två av männen är asylsökande från det forna Jugoslavien och en är hemmahörande i Halmstad..."

SD-Kuriren skriver:

"Tre kosovoalbaner, varav två asylsökande, begärdes på måndagen den 28 juli häktade av Ljungby tingsrätt som misstänkta för det brutala rånmordet på den 55-årige svenske lantbrukaren Yngve Kristensson i dennes bostad i Sjöboda utanför Traryd...

Fastbunden vid stolen utsattes lantbrukaren för kraftigt våld mot huvudet. Med största sannolikhet var det den hårt dragna munkavlen som orsakade den bundne och slagne mannens död...

De två asylanterna, 25-årige Jeton och 22-årige Burim är tidigare ostraffade. Den tredje, 23-årige svenske medborgaren Mustafa har tidigare dömts för rån två gånger, 1996 och 1998.

Polisen meddelar dessutom att det finns flera likheter mellan rånmordet i Sjöboda och ett rån utanför Gävle samma dygn att mordutredarna i Småland valt att kontakta sina kolleger i Gävle."


Arvika. Finspång. Traryd. Gävle.

Värmland. Östergötland. Småland. Gästrikland.

Listan kan göras allt längre, på brutala övergrepp mot svenskar från utlänningar i Sverige - utlänningar, vars uppehälle här bekostas av skattebetalarna. De uppger sig vara förföljda, och de söker "skydd" i vårt land. Sedan agerar de på ett sådant sätt att svenskar blir i behov av skydd.

Asylinstitutionen används inte längre på det sätt den en gång var avsedd. Den bidrar nu mer till att generera mänskligt lidande än till att lindra detsamma.

Det är dags för Sverige att säga upp sin anslutning till Genevekonventionen från mitten av 1900-talet. 1)


 Se vidare:

EUberia

Det svenskfientliga våldet

Kan asylinstitutionen räddas?

Kostsam utredning

Utomhusvåldtäkter

 

1) Det är också dags att Sverige blir mer restriktivt i beviljande av svenska medborgarskap och mer "frikostigt" i beslut om utvisningar av kriminella utlänningar.


 

 

 Se vidare:

EUberia

Det svenskfientliga våldet

Kan asylinstitutionen räddas?

Kostsam utredning

Utomhusvåldtäkter


 

  Jan Millds hemsida